Fremtiden er datastyrt!

Vi har investert i fremtiden, og med våre 2 datastyrte freser, er vi godt rustet til å klare utfordringene dere gir oss.
Vi har en Biesse Rover 24, som ble installert her høsten 2001. Dette er en 3-akset datafres, som er godt egnet til møbelproduksjon. Hvor det er kombinasjoner av boring og formatering, noe denne maskinen løser meget effektivt.

Den nyeste Cnc-maskinen, en SCM Record 240NT Prisma. Ble installert her Januar 2008. Dette er en 5-akset maskin, de 2 ekstra aksene gjør at denne maskinen er meget godt egnet, til fresing av 3D-former og 3D-modeller. I tillegg løser den enkelt vinkler ved komplekse sammenføyninger og lignende. 
Ønsker du å få digitalisert en mal, målsette en nisje eller lignende. Har vi en Proliner som gjør jobben enkel for oss. Dette er enkelt forklart en 3D skanner. Som genererer en .DXF fil, som jeg kan jobbe videre med på pc’en før fresing.

I dag bruker vi Alpha-Cam som programmerings verktøy til maskinene våre. Dette er et program som kombinerer tegning og programmerings delene. Her sitter vi på enhver tid med nyeste versjon, slik at vi kan ta imot 2D, 3D og Solid filer fra Auto-Cad,  Solid-Works, Inventor og lignende programmer.

På bildene kan dere også se litt av allsidighet vår!

Har du tekniske spørsmål angående Cam-Cad, er det bare å ta kontakt.