Historie

Nansen Sparken

Nansen Produkter ble grunnlagt i 1988 med produksjon av Nansen sparken som kjerneområde. Produksjonen var effektiv og bedriften ble konkurransedyktig innen flere sektorer og tok på seg mange andre småjobber i tillegg til sparken. 

Nansen-sparken er det eneste produktet Fridtjof Nansen personlig har gitt tillatelse til å bære hans navn

Båt innredning

På slutten av 90 tallet ble vi kontaktet av Windy, i første omgang for noen små innredningsdetaljer men dette ble starten på et langt samarbeid. Etter hvert utvidet man med nye lokaler med mer moderne maskiner og flere ansatte. Nansen Produkter hadde etter hver over 4000 m2 med produksjonslokaler og det arbeidet over 30 personer her. Vi var Norges største leverandør av båtinnredning og spesialiserte oss på innredning til båter mellom 25 og 50 fot. For noen år siden fikk båtprodusentene i Norge en stor knekk og vi mistet mange av våre kunder.

Bygg innredning

 I 2013 ble Nansen Produkter videreført til Nansen Interiør. Vi har fortsatt en god del produksjon til Viknes og Skilsø, men satsingsområdet er nå primært spesialinteriør til næringsbygg. Vi har på den korte tiden vi har fokusert mot dette markedet, levert mange spennende og flotte prosjekter. I august i år ansatte vi ny markedssjef med lang erfaring i arbeid mot arkitekter og interiør arkitekter for å videreutvikle denne delen av bedriften.